På vår road trip i fyra länder, Belgien-Luxemburg-Frankrike-Schweiz förra helgen bodde vi på hotell Auberge du Cheval Blanc.
Efter en promenad bland vinodlingarna i backen, åt vi en gourmetmiddag på restaurangen med samma namn.
Krogen har en stjärna i Le Guide Michelin och jag kan verkligen rekommendera den: Jättegod mat, lugn atmosfär och supervänlig personal.
Vi valde Sensation-menun och här kommer nästan hela den:
 |
Le Chou Fleur au pluriel et sa truffe d´été |
 |
Le Maquerau et courgettes effilées |
 |
Le Frito d´aubergines, tomate relevée et mousse basilic |
 |
Le Cabillaud flambé au Ricard, tranche de pastéque, Amandes fraiches et fruits torréfiés |
 |
La Rouelle de Cabri, pomme de terre nouvelle écrasée á la ciboulette |
 |
La Myrtille sauvage en texture et sorbet, douceur passion, pamplemousse rose |
 |
Mignardieses |
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar