måndag 29 november 2021

Bästa tandläkaren

För två år sen tipsade en vän om en bra tandvårdsklinik. 

Min gamla tandläkare hade gått i pension och jag hamnade hos en som troligen hittade på fel i mina tänder för att kunna dra vinst av mina besök varenda gång.

Från att gå på kontroller en gång om året utan några anmärkningar, hamnade jag alltså hos en som hittade fel gång på gång.

Lagade tanden ena gången, drog ut samma tand gången efter! Skickade mig till en specialist, sin "kompis, som var jätteduktig" i en annan stad. Allt kostade massor!

Efter ett antal gånger började jag ana ugglor i mossen och tyckte att han inte var seriös. Jag ville hitta en ny pålitlig tandläkare. Då kom vår vän med i bilden.

Nu går jag på kontroller och har inga fel. Hon har den finaste mottagningen man kan tänka sig med all modern utrustning, förstår skräcken patienten kan känna, skojar glatt och förklarar varje liten grej hon gör.

I lördags tuggade jag både på nåt frö i müslin och på en bit av tandkanten (?). I morse ringde jag till kliniken. Jag fick komma dit 40 minuter senare och efter 10 minuters besök var kanten slät igen.

Hon måste vara Uppsalas bästa tandläkare!




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar